28 oktober 2018

Åkpåse i dun

Jag försökte ju sy en åkpåse i dun för en tid sedan, dock hann jag aldrig bli helt färdigt. Anledningen till att jag valde att sy en egen var att jag inte kunde hitta någon som inte hade fyllning eller yttertyg i annat än polyester (plast).  Många åkpåsar var också behandlade och innehöll en hel del gifter/kemikalier. Jag har nu sett att Hemtex säljer en som jag tror bara har ett överdrag i bomull. Dock förstår jag inte hur man kan sälja produkter på sin hemsida utan att skriva vad de innehåller tydligt? Jag har mailat dem men inte fått svar.
Någon som köpt denna och vet vad den innehåller?foto: hemtex
Hem, Trädgård, Barn & Hälsa.


Följ bloggen på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...