27 december 2018

Smyckeskrin/Klocklåda


Jag har länge velat ha något form av smyckeskrin, men inte en sån där billig som nästan ramlar ihop när man öppnar lådorna. En enkel snygg, gärna plasfri. Men det verkar vara omöjligt. Jag har dock hittat en kompromiss. stackers.com som gör både smyckeskrin o klocklådor i stilren design, den närmaste naturmaterial som fanns var ett lock i trä. Jag gillar konceptet att man kan "bygga" så många våningar man vill och även anpassa innehållet efter typ av smycken. Dock så har deras hemsida lite mer att önska vad det gäller information, inte helt tydligt vilka fack och lådor som passar ihop. Men jag är väldigt nöjd med min låda.foto: Stackers
Living by Miriam 
Hem, Trädgård, Barn & Hälsa.


Följ bloggen på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...