6 december 2019

Ben till IVAR skåp

Jag hittade KonMari metoden för snart 2 år i januari 2018. Efter att vi blev klara ca 1 år senare, så har vi även förbättrat vissa större saker i hemmet. Som tvättstugan. Där hade vi tidigare trådbackar från tidigare ägare som jag avskydde. De var tröga att öppna och samlade mängder med damm.
Vår nya lösning blev IKEAs skåp IVAR för förvaring av smutstvätt och lådor under för förvaring av ren tvätt, som handdukar och liknande. Jag har vaxat skåpen med min favoritbehandling, vit Linoljevax.
Inne i skåpen har vi två stora "korgar" från Granit för smutstvätt 60*C vitt och svart, eftersom det blir mest av dessa. Sedan så har vi 4a mindre korgar från Sostrene Grene för färg, vitt och svart 40*C samt en för ull. Uppdatering* Benen har vi byggt själva.

Klicka på KonMari som kategori om du vill läsa alla inlägg om det.foto: Living by Miriam 
Hem, Trädgård, Barn & Hälsa.


Följ bloggen på:

3 kommentarer:

 1. Hej! Hur gjorde du med benen på din Ivar-byrå? Sågade du till dem själv och hur fäste du dem i reglarna? Hälsningar /Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. hej, ja vi sågade till dem själva och skruvade fast dem i reglarna, om du klickar på bilderna så ser du (de blir förstorade då). Med vänliga hälsningar Miriam

   Radera
 2. Hej, finns dom benen och reglar på Ikea å köpa? Provat söka men hitta inte.

  SvaraRadera

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...