14 december 2019

Julklappstips 3-åring

”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Babyland”.

Tänkte ge ett litet sistaminutenjulklappstips. Vi köper inte särskilt mycket prylar till vårt barn, vi tycker hon har tillräckligt och vi vill inte att hemmet ska svämma över av prylar. Det är dessutom svårt för henne att släppa saker som hon kanske inte använder. Men det övar vi på. Så därför försöker jag tänka på att ge saker hon kanske saknar eller som känns utvecklande när det är jul eller födelsedag.
Jag såg den här rittavlan på instagram och tänkte att det hade hon nog gillat. Hon gillar att rita väldigt mycket (som sin pappa) och det vill jag gärna uppmuntra. Jag köpte den på Babyland och var nöjd med köpet så därför har jag nu ett affiliateprogram med dem. Jag har dock inte provat själva tavlan eftersom det är en julklapp.
Sedan så har hon börjat intressera sig för bokstäver och alfabetet. Jag minns själv de där magnetbokstäverna man hade på kylen som liten och tänkte att det kanske kunde vara en kul och lärorik grej. Blev extra glad när jag hittade dessa i trä. En kavel har hon saknat länge då det är poppis att "dega" här hemma så det känns också kul att ge. Vad har ni köpt till era barn?

Du hittar tavlan här.
Magnetbokstäverna i trä hittar du här.
Kaveln här.

*annonslänkar för Babyland*
foto: Living by Miriam, 
Hem, Trädgård, Barn & Hälsa.


Följ bloggen på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...