7 januari 2020

Bästa pensionssparandet?

”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus”.

Jag brukar inte sätta nyårslöften, men en sak har jag tänkt försöka få lite mer koll på under året som kommer: det är min Pension. Samt sparandet till barn(en). Jag är väldigt kluven till pensionssparande, dels så vill man såklart ha det bra när man går i pension. Men jag vill heller inte bara fokusera på att spara massor för det kan faktiskt vara så att man inte lever till den dagen man går i pension. Dock skadar det inte att få lite mer koll. Jag vill inte att de stora bankerna ska tjäna mer på mig som kund än vad de redan gör. Har du förresten läst Bankbluffen? Det var många år sedan jag läste den men jag kan verkligen rekommendera den för alla.Så för att få lite bättre koll så tänkte jag ta hjälp, då detta inte är något som är helt enkelt att förstå sig på. Jag hittade Småsparguiden där jag kopiera delar av sin information på minpension.se och sedan hjälper de mig att se över vad jag har för sparande. De har också mängder med andra spartips till oss vanliga dödliga och även en liten pensionskola om du vill lära dig mer. Har du något bra spartips eller råd gällande pensionen?foto: Bokus.se, printscreen Småsparguiden 


Följ bloggen på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...