12 juni 2020

Lay Z spa Miami, liten pool

”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Byggmax”.

Nu har vi haft våran lilla pool/spabad i snart en vecka och vi trivs verkligen med den. Äldsta barnet bara älskar att bada. Jag tänker att det också är ett perfekt ställe att öva både vattenvana och simtag under sommaren. 

Just den modellen som vi köpte är tyvärr slut på Byggmax. Den heter Miami, men ni hittar alla deras Spabad här. Leveransen kom enligt utlovat tid. Även om det var lång väntan. Den syns inte som att det kommer från Byggmax utan den skickades från något som hette Order Nordic AB. Vet inte om det gäller alla deras spabad men det kan vara bra att veta.

En sak som var lite lurig när man packade upp spa badet och skulle blåsa upp den var en liten packning som skulle sitta vid luftutblåset. Jag hittade aldrig denna men det funkade ändå. Dock läckte det senare vatten därifrån. Då fick leta lite till och hittade den i ett lock.

Bra att veta är att det inte ingår någon rengöring. Så köp gärna detta innan du får hem den. Man kan köpa klassiskt klor för rengöring eller någon av de klorfria produkterna som finns. Det är också bra att köpa några extra filter ganska omgående. Speciellt om man inte har kommunalt rent vatten. 

Det tar ca ett dygn att få den badvarm om man inte gillar kalla bad dvs. foto: Living by Miriam 
Hem, Trädgård, Barn & Hälsa.


Följ bloggen på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...