3 juni 2020

Murrikka - skillnad PC5/PK5 flaskor?

”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Gardenstore”.

Nu har vi haft vår Murrika ett tag och det är så trevligt att kunna laga mat ute, speciellt nu när det är fint väder och man inte vill gå in. Den vi har finns att köpa här. Känns skönt att också ha en möjlighet att laga mat när det blir strömavbrott. Den är också himla smidig när man ska laga mat till många på samma gång, kanske gärna ute i dessa tider när man inte ses inne.

Innan vi fick den så skulle det också köpas gasol, det visade sig vara lite av en djungel. Kanske är ni fler som blir förvirrade av skillnaden mellan PC5 och PK5 flaskor? Jag fick förklarat för mig att det var namnet från två olika tillverkare. De är därmed döpta på engelska respektive svenska, C/K står för Komposit/Composite. Det är alltså samma behållare. Det som är viktigt att få med till Murrikkan är en regulator som köps separat.

I Göteborg kan man köpa/byta Gasol billigt i olika automater eller vid Gasol Göteborg på Marieholmsgatan, det är dock lite svårt att hitta dit. Det känns som man kör fel, men då är man på rätt väg. Det är bara en liten inhängnad yta med en container i. Så förvänta dig inte en butik.
.

foto: Living by Miriam 
Hem, Trädgård, Barn & Hälsa.


Följ bloggen på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...