14 oktober 2020

Barnvagn Cybex Balios S

”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Jollyroom och Babyshop”.


Behoven förändras och nu kände jag att våran Bugaboo Donkey som vi köpte till första barnet inte passade oss. Den är stor, tung och ganska otymplig, den får knappt plats i bilen. Så därför sålde jag den och så kikade vi på mindre lättare vagnar. Med önskemålet att den ska vara stabil och ha stora hjul som klarar livet på landet. Ingen paraplysulky. Jag var inne på två olika vagnar. Ingen av de jag tyckte verkade bra fanns att köpa begagnat. Så det fick bli en ny. 
Valet föll på en Cybex Balios S som verkade smidig, relativt lätt och i butik provade vi den så den skulle funka för min man som är rätt lång. Den har fått bra betyg för just mjuk fjädring. Vilket jag tror kan vara extra bra på landet. Nu köpte vi dem äldre modellen, den är utgående och det var därför vi fick ett bra pris. Den nya heter Cybex Balios S Lux. Du kan läsa ett utförligt test på dessa vagnar här.

 Cybex Balios S - bakåtvänd sittvagn

 Jag har inte hunnit prova den ute än. Men hittills så gillar jag den verkligen. Det jag uppskattar är bland annat att det enkelt går att fälla bak ryggstödet med ena handen, detta krånglade jämt på Donkeyn. Det är också enkelt att höja handtaget med en enhandsknapptryckning på handtaget istället för två spärrar som Bugaboo. Den svängbara bygeln och memoryknapparna som gör det enkelt att vända sisten med ena handen så barnet kan åka fram eller bakåt. Samt den långa suffletten med vädrings/tittlucka bak. Att det också är plant liggläge, inte de så kallade "ergonomiska" sitsarna. Sen tycker jag den var snygg också. 

Om du uppskattar tiden jag lägger på bloggen så kan du t.ex. köpa något via mina länkar, så får jag några kronor. Det är inget som kostar dig något extra.  
Jollyroom har bra pris på paket med sitt och liggdel. 2 i 1. (Affiliatelänk). 
Babyshop har bra pris på bara den med sittdel (Affiliatelänk)
Vi köpte ett sista ex av den gamla modellen på Babyworld, men den nya ska vara minst lika bra.
.

foto: Living by Miriam 
Hem, Trädgård, Barn & Hälsa.


Följ bloggen på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...