19 oktober 2020

Plantera vitlök och tulpaner

”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Odla”.

Jag har alltid gillat att plantera vitlök på hösten. Så skönt att ha viss plantering klar redan på våren. Även lite blomsterlökar, som främst varit Allium o Narcisser då vi har mkt rådjur. Men i år blev det några tulpaner. Jag tänkte plantera dem i växthuset och så kanske några ute på friland. Ska verkligen försöka komma ihåg att spray med TricoGarden. Sen lägger jag såklart på fårullen också. Har du någon favoritkök? Någon som blommar fint i många år? 

Tulpan 'Lady van Eijk' 

Tulpan 'National Velvet' 


I år handlade jag och grannen via Odla. Om du uppskattar min blogg så handla gärna via mina länkar så får jag några % att dryga ut föräldrapengen med. :) Inget som kostar dig något extra.foto: Living by Miriam 
Hem, Trädgård, Barn & Hälsa.


Följ bloggen på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...